Ninniku Seishin

Storm
~
Tsoyu Godai Go

Storm is onze eerste hond. En hij komt van een zeer beroemde kennel uit het Verenigd Koninkrijk. Namelijk de Tsoyu kennel. Storm heeft het typische Akita inu karakter. 

Voor niks gaat de zon op bij Storm. Willen wij wat voor elkaar krijgen bij hem dan mag er een grote zak snoepjes mee genomen worden. Storm is een goedzak die ook enorm lui is. Maar voor de juiste hoeveelheid snoepjes is hij wel wat bereid om te doen. 

Aandacht van mensen is iets wat Storm het liefste krijgt. Hij is dan vaak ook niet bij het bezoek weg te slaan. Met knuffels en aandacht doe je hem dan ook een groot plezier. 

Benten
~
Yukiyama No Benzaiten Go

Benten aka ‘The crazy princess’ 

Benten is een echte prinses. En kijkt dan ook het liefste alles van een afstandje aan. Haar blik en uitstraling laten dan ook precies zien wat ze van de situatie vindt.

Zo nu en dan zet deze prinses ook wel eens haar kroon af. En dan ontstaat ‘the crazy princess’. Dan gaat ze goed gek doen. Het liefste doet ze dan rond sjezen, graven en gekke bekken trekken. Haar diva gedrag lijkt ze dan even helemaal vergeten te zijn.

Zoals het een echte diva en prinses beaamt is ze dan ook net wat afstandelijker naar andere toe. Ze begroet iedereen enthousiast. Maar kijkt daarna de situatie verder aan vanaf haar troon.

Gezondheidsuitslagen

Uiteraard beschikken beide honden over de benodigde gezondheidsuitslagen. Die gesteld zijn door de Raad van Beheer en door de rasverenigingen Nippon Inu en de NVAI.

Het is mogelijk om tijdens een bezoek aan onze kennel deze uitslagen in te zien.

Ook zijn de meest recente gezondheidsuitslagen van onze honden terug te vinden op de website van de Raad van Beheer. De meest recente gezondheidsuitslagen van Benten vind je hier. De meest recente gezondheidsuitslagen van Storm vind je hier.

clubfokker logo